TIA TRAMPUŠ ◦ 031 359 031

Florent cvetličarski studio

Pot k Savi 76g, 1000 Ljubljana, Slovenija

+386 31 359 031

info@florent.si

Informacije

Dostava

Čeprav rožice domujejo v Ljubljani, to ne pomeni, da ne morejo priti do vas. Ponje lahko pridete v studio, na območju Ljubljane vam jih osebno prinesem, v ostale kotičke Slovenije in Evrope pa prispejo po pošti. Ne glede na pot, ki jo izberete, cvetje v vaše roke pride varno in popolno.

  • Okvirne cene dostave: 
  • Slovenija: 6 €
  • EU: 15 €
Najem

Kadar si želite cvetja le za kratek čas; potrebujete za okrasitev dogodka; bi radi za praznike polepšali dom; vam v pisarni manjka osvežitev – vse cvetje in izdelke je možno najeti za dogovorjeno obdobje. Prihranite na dekoraciji in izkoristite sredstva tam, kjer vam je res pomembno. Zmanjšajte proizvodnjo odpadkov pri izdelkih za enkratno uporabo.  

Staro za novo

Umetno cvetje je dolgo obstojno, a pride trenutek, ko se nam ne zdi več tako popolno in si želimo spremembe. Umetne rože ni enostavno reciklirati, zato z veseljem vzamem nazaj vaš star Florentov aranžma in poskrbim za njegovo ustrezno »kompostiranje«. Ob tem prejmete 5% popust pri naslednjem nakupu.  

Varstvo osebnih podatkov

1) UVOD Z dostopom ali z uporabo spletne strani www.florent.si se strinjate s predmetno Izjavo o zasebnosti in Pogojih poslovanja. Če se s tem ne strinjate, zapustite spletno stran in prenehajte z njeno uporabo. Če imate kakršnakoli vprašanja glede uporabe spletne strani, se obrnite na nas preko email naslova: info@florent.si.    
2) DEFINICIJE Podjetje / Ponudnik - CAHN.d.o.o., Dragočajna 113,1216 Smlednik, Slovenija; Spletna stran – www.florent.si in katera koli druga povezava, ki jo nadomesti; Uporabnik / Vi – obiskovalec spletne stani in koristnik storitev podjetja; Piškotki - majhne tekstovne datoteke, ki se ob obisku spletne strani namestijo na trdi disk vašega računalnika in omogočajo zbiranje podatkov o vaših aktivnostih na spletni strani in identifikacijo vašega računalnika; Osebni podatki - podatki, ki ste jih posredovali vi, kakor tudi vse informacije v zvezi z vašim obnašanjem na spletni strani.    
3) VARSTVO OSEBNIH PODATKOV Podjetje CAHN d.o.o. spoštuje vašo pravico do zasebnosti in stremi k najvišji stopnji varstva vaših osebnih podatkov. Pri nudenju naših storitev preko te spletne strani delujemo v skladu z zakoni in predpisi, ki opredeljujejo varovanje osebnih podatkov, zlasti v skladu veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov, Zakonom o elektronskih komunikacijah ter Splošno uredbo EU o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov (GDPR). Namen te Izjave o varstvu osebnih podatkov je, da vas seznanimo s tem, za katere namene bodo vaši osebni podatki pridobljeni in kako se bodo uporabljali ter kakšne so vaše pravice v zvezi s podatki, ki jih hranimo o vas, in kako jih uveljavljati. Podjetje se zavezuje, da bodo zbrani osebni podatki, ki jih boste posredovali preko spletne strani, uporabljeni v skladu s to Izjavo o varstvu osebnih podatkov, da vaših osebnih podatkov ne bo prodajalo, posojalo ali kakorkoli drugače posredovalo tretjim osebam, razen v zakonsko določenih primerih.    
4) OSEBNI PODATKIA) Obisk spletne strani Ob vsakem obisku spletne strani www.florent.si se na spletnem strežniku avtomatsko shranjuje dnevniška datoteka spletnega strežnika (npr. IP številka – številka, ki identificira posamezen računalnik oz. drugo napravo na spletu; verzija brskalnika, čas obiska in podobno). Te podatke obdelujemo z namenom vodenja statistike obiskov na naši spletni strani. CAHN d.o.o. tako zbranih podatkov ne obdeluje posebej in jih ne povezuje z drugimi podatki.   
B) Nakup izdelkov preko spleta Preko spletne strani lahko naročite izdelek ali pošljete povpraševanje. V ta namen CAHN d.o.o. od vas zbira naslednje podatke, ki jih posredujete na prostovoljen način: - ime in priimek ali naziv, - e-naslov, - primarni naslov in naslov za dostavo, - davčna številka podjetja, - država prebivališča, - telefonska številka, - podatke o vsebini vašega povpraševanja.   Vsi podatki, ki so zbrani preko te spletne strani ali so kako drugače sporočeni CAHN d.o.o., se zbirajo z namenom opravljanja osnovne dejavnosti CAHN d.o.o. in se uporabljajo za potrebe izvedbe in dostave naročila. Ker je obdelava teh informacij nujna za izvedbo same storitve, se obdelava teh podatkov lahko vrši že na podlagi dejstva, da z nami vstopate v pogodbeno razmerje. Če nam teh podatkov ne želite posredovati, vam ne moremo poslati ponudbe ali z vami skleniti pogodbe.    
C) Sodelovanje pri nagradnih igrah V primeru nagradnih iger oziroma spletnih akcij se javno objavita ime in priimek tekmovalcev oziroma zmagovalcev. S sodelovanjem v nagradni igri uporabnik dovoljuje podjetju CAHN d.o.o. hrambo in obdelavo posredovanih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.    
5) NAMEN OBDELAVE PODATKOV IN VRSTE OSEBNIH PODATKOV Vsi osebni podatki, ki nam jih posredujete, bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj v namene, za katere so bili posredovani. Če bo nastala potreba po nadaljnji obdelavi vaših podatkov za drug namen, vas bomo predhodno kontaktirali in zaprosili za vaše soglasje. Ostala uporaba osebnih podatkov lahko vključuje tudi: - Google Analytics software provider – Google Inc., - E-mail in SMS komunikacija, - Računovodski servis (samo podatki, ki so v skladu z zakonom), - Banke (podatke o vaših naročilih/plačilih s strani bank). - Dostavna služba (samo podatki potrebni za potrebe dostave):   S podanim soglasjem uporabnik dovoljuje podjetju CAHN d.o.o., da kot upravljavec zbirke osebnih podatkov obdeluje zbrane osebne podatke za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih, za pošiljanje e-novic in drugega oglasnega gradiva, obveščanju uporabnikov o storitvah spletnega mesta www.florent.si in podjetja CAHN d.o.o., ter povezanih oseb in za druge oblike uporabe posredovanih podatkov, v katere uporabnik spletne strani posebej privoli.   Zbrani podatki ne bodo posredovani tretjim osebam.    
6) PIŠKOTKI Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da stran bolje deluje. Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik, tako vas lahko prepoznamo, ko se vrnete na našo stran. Podatkov, zbranih s pomočjo piškotkov ne posredujemo tretjim osebam, služijo le za pravilno delovanje spletne strani. Piškotki omogočajo uporabnikom čim bolj personalizirano izkušnjo. Piškotke lahko z določenimi nastavitvami brišemo, izključujemo oziroma jih pogojno uporabljamo. V osnovi so brskalniki nastavljeni tako, da piškotke sprejemajo, zavračajo pa nastavljanje piškotkov, ki ne izvirajo iz področja zapisanega v naslovni vrstici. Spletna stran www.florent.si ne uporablja sledilnih piškotkov tretjih strank za namen analiziranja prometa, piškotkov vezanih na namen oglaševanja in trženja ter piškotkov za spletno vedenjsko oglaševanje.    
7) PRAVICE UPORABNIKA CAHN d.o.o. zagotavlja uresničevanje vseh vaših pravic, ki vam pripadajo v zvezi z obdelavo vaših osebnih podatkov. Podjetje se zavezuje, da bo na zahteve posameznika, na katerega se nanašajo osebni podatki, odgovorilo brez nepotrebnega odlašanja, najkasneje pa v zakonsko predpisanih rokih.    
8) POSTOPEK UVELJAVLJANJA PRAVIC Uporabnik lahko vse zahteve, ki se tičejo uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki, naslovi v pisni obliki na upravljavca, in sicer na e-naslov info@florent.si. Upravljavec lahko za potrebe zanesljive identifikacije, v primeru uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki, od uporabnika zahteva dodatne podatke, ukrepanje pa lahko zavrne le v primeru, da dokaže, da ga ne more zanesljivo identificirati. Upravljavec mora na zahtevo uporabnika, s katero uveljavlja svoje pravice v zvezi z zgoraj navedenimi osebnimi podatki, odgovoriti brez nepotrebnega odlašanja in najpozneje v enem mesecu od prejema zahteve.    
9) NAČIN VARSTVA VAŠIH PODATKOV CAHN d.o.o. se zavezuje varovati osebne podatke, ki nam jih posredujete z uporabo naše spletne strani. CAHN d.o.o. bo storil vse, da osebne podatke zaščiti pred kakršnimikoli kršitvami in zlorabami. Osebne podatke hranimo v računalniški obliki. Naši računalniški sistemi so zaščiteni s tehničnimi in organizacijskimi ukrepi, ki preprečujejo nenamerno ali nezakonito uničenje, izgubo, spremembo ter nepooblaščeno razkritje ali dostop do vaših osebnih podatkov. Dostop do podatkov imajo samo pooblaščene osebe. Podatki se shranijo in zbirajo do preklica s strani uporabnika. Varovanje zasebnosti in varnost nakupa zagotavljamo tudi z upoštevanjem vseh veljavnih zakonskih obveznosti in priporočil slovenske ter mednarodne zveze potrošnikov. Obvezujemo se, da bodo kakršnikoli osebni podatki, pridobljeni preko spletne strani www.floret.si v celoti ostali v lasti podjetja CAHN d.o.o., (upravljavec spletne strani www.florent.si). Z vsemi posredovanimi osebnimi podatki bomo brezpogojno ravnali v skladu z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. 

Izjava o zasebnosti začne veljati z dnem 25.3.2021.